CONTEST BEST HEADER EVER

hye all my readerr!!


aku terajin dah.nk join contest and giveaway.yeahh.saje join2.dikala xde keje nieyh.btw.header blog den nieyh bukan power sgt.nie aku buat just menggunakan idea aku sendiri.tuh jep.aku xdelah nk upah webdesign bagai.sbb aku pon xberduet.tggu aku berduet.aku upah la..
kekkeke..okeyh la.semua.jom join sekali.mana taw rezeki anda untuk menang..!

nak join CONTEST BEST HEADER EVER..!sape nk join..??jom sekali...!antara syarat-syaratnyer ialah:


1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST BEST HEADER EVER!!!
[done~]
2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang
[done~ ----->sila check..]
3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog ni)
[done~ =)]
4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni=D



[done juga~]

5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini ..TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !
[baik lah..!done~]


tarikh tutup: 1julai 2011







nie header pihak penganjur =)




of cose la my header yg simple..!

notakaki: dan menjadi hobi aku juga untuk tukar2 header.yelah.kadang bosan gak kalu mengadap benda yg sama kan..?so.kite ubah lah angin kadang kala tuh..

thanks for reading handsome boy and beautiful girl.Just click home sweet home at the top tab bar for back to gadiest'story blog :)

No comments: