Contest Mimik Muka Menarik

nie contest plak..hehehehhe..okeyh2..sape yg nak join gak..jom la..turut serta sekali..saje je merajinkan diri..

Contest Mimik Muka





setiap contest mesti ada syarat-syarat penyertaankan..??so syarat-syarat semua boley rujuk kat sini---->click..mmg kiterr semua suke berposing sakan dan membuat apa saja mimik muka yg kite rasakan comell..termasuklah aku..mmg ske wat mimik2 muka yg comel dan ditambahkan plak dengan kecomellan yg semula jadi..jgn jeloush okeyh..okeyh2..kowang semua jgn lupa join gak taw!!gambar yg aku pertaruhkan adalah..jeng jeng jeng...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



hahahahhaa..siyes malu nk letak gambar nieyhh!!sebab sape jep yg tengok mesti ketawa guling2..kadang rasa cam nk tendang jep mereka tuh masuk longkang..!!sape ketawa tengok gambar niey!mmg aku lepuk kowang nnt..!!hahahaha..

gambar nieyh mmg candid giler22 punye candid..!aku cam nk sekeh owg yg snap picture aku nieyh.dalam senyap dy ley snap picture aku yg sebegini rupa..adoyaiii..nie tyme aku sambut birthday aku tahun lepas,ayah aku belanja makan satu family..dan sgt seronok..!

okeyh2!!cepat2..sape yg nak join..sila la singgah sini okeyh..!!tarikh tutup tggl beberapa hari jep lg..!

aq nk tagged mereka2!!!
amalina
zaza
kakaq yannn

thanks for reading handsome boy and beautiful girl.Just click home sweet home at the top tab bar for back to gadiest'story blog :)

No comments: