contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar

yeah..cik janee sgt rajen!!haahaha..sbb telah dioffer sendiri oleh tuan punye contest sendiri.makanya saya berbesar hati mau join contest nieyh..!!

CONTEST : bilangan paling RAMAI dlm satu gambar




apa-apa pon sebelum melangkah dengan lebih luas..sila la terjah en.blog yg nsome nieyh!!tapi sudah berpunye okeyh.. (: untuk maklumat lanjut di------>sini

seperti biasa,syarat-syarat pertandingan :

  1. first, mstila korang ni (blogger) b'wargangra m'sia only... xkesah sma ada laki ke prmpuan,, korang ley join contest ni...
  2. korang mstila mnjadik follower kpd tuan pnye contest ni dlu... " en.blog "... ley la korang tgok spe pmenang y b'tuah n snang gak tok urusan aku... ;)
  3. korang crikla gambar mne2 yg sesuai, n b'kenaan dgn contest ni,, mne2 gambar yang m'punyai bilangan teramai dlm satu gambar, die lah dianggap pemenang!
  4. buatla entry pasal contest ini.. n suka ati korang la nk cerita pasal gambar korang n sertakan sekali berapa bilangan yg ada dlm gambar tersebut... semuanya akan diadili ;)
  5. gambar tersebut mstilah b'kenaan dengan korang,, bukan la korang ambil dri mne2 sumber2 lain... contohnya (gambar atlet malaysia ke ghuang zhou)
  6. lepas korang da setlle,, korang post kan la link entry korang kat comment bwh ni...
  7. pling pnting,, korang jgn lupa amek banner kt ats ni n pada sidebar blog korang... make sure ok, link kan ke entry contest ni....
  8. tarikh tutup contest ni pada: 1 januari 2011.. segala perubahan tarikh akan dimklumkn segera...
  9. hadiah wang tunai bakal menanti anda... segala urusan wang tunai, akan di "bank in" kn ke akaun pemenang....
  10. segala urusan tersebut,, akan diuruskn personal dgn pihak pemenang... sprti butir2 peribadi n number akaun bank.. (maybank,cimb bank & bsn sahaja)
  11. tag la 3 or lebih mmber2 korang tok sertai contest ni,, lgi rmay lgi bgus... ;)

yg dipertaruhkan
|
|
|
|
|
|
|
V



gambar nie semasa saya dan rakan-rakan menyertai kursus FASILITATOR PERINGKAT KOLEJ POLY TECH MARA seluruh negeri di PULAU PANGKOR.ada la dalam 5-6 buah kolej,setiap kolej hantar wakil seramai 20-30 orang saya pon da lupa berapa jumlah yg sebenar..ada la dalam ratus2..nak mintak en.blog kira kan tuk saya boley..??hehehehe..saya pon xdpt kesan dimana saya berada,maybe kne pakai kanta pembesar untuk kesan jejak saya..tapi saya serta beberapa keping gambar sebagai bukti saya berada disana [jgn aggap saya tipu okeyh]sudah jd follower en.blog yg ke-155 okeyh en.blog..


sebagai bahan bukti!!








cukup x en.blog bahan bukti nieyh..??heheehehe suka duduk part belakang2..nampak sikit slimm...


okeyh la..saya hanya mencoba yg termampu saje okeyh en.blog..
nak tagg nina nadia, ewun yukiko ngan yana.

notakaki: wish me luck~
thanks for reading handsome boy and beautiful girl.Just click home sweet home at the top tab bar for back to gadiest'story blog :)

No comments: